babagan
Starmatrix

Madeg ing taun 1992, Starmatrix Group inc.iku salah siji saka manufaktur anjog saka peralatan blumbang ing China.We are profesional melu riset, pangembangan, marketing lan layanan saka Ndhuwur Ground Pools ing Steel Wall Pool, Frame Pool, Filter blumbang, padusan solar blumbang lan mesin ingkang ndamel benter solar, media filtrasi Aqualoon lan aksesoris pangopènan blumbang liyane watara blumbang.Kita dumunung ing Zhenjiang kanthi akses transportasi sing trep.Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing wicaksana, anggota staf sing berpengalaman tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan lengkap.

 

warta lan informasi